NO SE DK

Autolease Produkter

Autolease Small Fleet


Uanset om I leaser 100 biler eller bare én enkelt bil, er vi først tilfredse, når I er det. For virksomheder med op til 10 biler tilbyder vi derfor operationel leasing med mulighed for at tilvælge ydelser som vinterdæk, brændstofkort og forsikringer efter behov.
Læs mere

Autolease Fleet


Til virksomheder med mere end 10 biler skræddersyr vi aftalen, så den passer præcist til jeres behov. Alle omkostninger er kendte, og intet betales a conto. Og så har I mulighed for at tilbagelevere biler før kontraktudløb til kendte priser.
Læs mere

Skandinaviske løsninger


Autolease tilbyder kunder med aktiviteter i Danmark, Sverige og Norge en samlet skandinavisk aftale, der tilpasses for hvert land. Det giver store besparelser. Og det hele er styret fra vores website, hvor I har adgang til bestillinger, rapporter og beregninger 24 timer i døgnet.
Læs mere

Fleet Management


De fleste virksomheder kan typisk spare 10-15% på service- og vedligeholdelsesudgifter ved at overlade administrationen af fakturaer til os. Vi kontrollerer fakturaer fra værkstedsbesøg, service, glas og dæk. I kan også tilmelde jer vores brændstofordning og få store rabatter hos Danmark største benzinselskaber. Og hvis I ønsker det, kan vi tilbyde at sælge jeres eksisterende biler – det er vi nemlig rigtig dygtige til.
Læs mere
Masser af fordele
Der er mange gode grunde til at lease jeres firmabiler hos Autolease:
  • Kompetente, dedikerede og serviceorienterede kontaktpersoner
  • Samlede løsninger for hele Skandinavien – nemmere og mere effektiv håndtering
  • Altid brændstofkort til tiden og med store rabataftaler
  • Stort udvalg af fabriksnye biler
  • Enkel bogføring – alle udgifter samles på én faktura og kan leveres som fil
  • Go Green – vejledning om miljøoptimering og reduktion af CO2-udledning

Se vores produkter og løsninger
Copyright Autolease
Autolease
Part of the DNB Group