Vores navn fortæller meget godt, hvad vi er gode til

Autolease er en del af Nordens største bank DNB Bank Asa, administrerer over 40.000 biler og tilbyder markedets mest innovative onlineplatform.

Tre grunde til at vælge Autolease

Lease trygt, sikkert og bæredygtigt

Som del af DNB giver Autolease jer finansiel tryghed og soliditet. DNB er en af de største finanskoncerner i Skandinavien, og investerer løbende i digitale og bæredygtige tiltag, der kommer jeres organisation til gode.

Få alting samlet ét sted og skab mere værdi

Hos Autolease kan I samle alt omkring jeres bilflåde ét sted. Vi har et erfarent, sammentømret team, der tilegner sig komplet viden om jeres behov og ønsker. Sammen optimerer vi jeres løsning og skaber synergieffekter, der sikrer jer værdi.

Kom på forkant med de rigtige løsninger

Hos Autolease gør vi en ekstra indsats for at sikre jer de bedste løsninger. Vi går op i ny teknologi og nye løsninger, og vi sørger for at udfordre jeres bilpolitik. Det giver jer en fremtidssikret løsning og forudselige processer, så I altid er på forkant.

“For os er det væsentlige, at vi har fuld tillid til vores partnere. Man kan binde alt op i kontrakter, men der skal også være mennesker i den anden ende, som er lydhøre og vil finde løsninger. Vi vil gerne have anstændigheden tilbage på sporet. Det får vi med Autolease.”

Morten B. Bønnelykke
Adm. Direktør i Cibicom Services A/S

Få det hele for lidt mindre

Autolease er en af Nordens største leasing-operatører. Vi administrerer over 40.000 biler og investerer hvert år i mere end 9.000 nye biler. Det betyder helt enkelt, at vi kan sikre jer de bedste priser.

Hos os kan I vælge mellem alle bilmærker og modeller inden for personbiler og mindre lastbiler, uanset om I leaser en enkelt bil eller flere hundrede.

Overskuelig administration online

Autolease er født ud af den digitale verden. Vi bruger teknologien til at gøre leasing smartere og reducere jeres administrative byrde mest muligt.

Med vores betjening er det nemt at se rapporter, bestille og administrere biler og få et samlet overblik over økonomien. Alting er gennemsigtigt, effektivt og let tilgængeligt.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld
FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved