For at kunne bestille en bil igennem Autolease, skal du have et login til Mit Autolease. Det får du ved at biladministrator i din virksomhed kontakter os med de relevante oplysninger. Herefter vil du modtage en mail med loginoplysninger.

 

Mit Autolease

Når du logger ind på 'Mit Autolease', vil du i venstre side finde en guide til bestilling af ny firmabil. Du kan bestille din nye firmabil fra en computer, eller igennem vores app. Læs mere om appen, længere nede på siden.

Password

Hvis du har glemt dit password, kan du trykke på knappen ”glemt password.”
Hvis du oplever problemer med at logge på, er du altid velkommen til at skrive på vores chat, eller på kam@autolease.dk.

Bestilling af bil

Se vores videoguide her.

Når du er logget ind, vil du få vist de biler der er mulige at bestille indenfor de rammer, der er aftalt imellem din virksomhed og Autolease. Udvalget opdateres i takt med at vi hos Autolease modtager info fra relevante importører. Hvis du savner en modelvariant eller et stykke udstyr, kan du skrive på vores chat eller på kam@autolease.dk.

3. nummerplade

Hvis du skal bruge 3. nummerplade, eller har en kommentar til ordren, vil du få mulighed for at skrive det i kommentarfeltet, inden du trykker bestil.

Hvis du allerede har en bil og har brug for 3. nummerplade kan du bestille den her: dmr@autolease.dk.

Levering af ny bil

Når du trykker bestil, får vi besked. Vi udarbejder de nødvendige dokumenter og sender til underskrift hos din biladministrator. Når din bestilling er godkendt og bestilt hos leverende forhandler, vil du modtage en mail med estimeret leveringsdato. Leveringstiderne på de forskellige mærker kan variere meget, men vi forsøger gerne at vejlede. Skriv til os på chatten. Det praktiske omkring udlevering af din nye firmabil, koordineres imellem dig og forhandleren. Du vil blive kontaktet.

 

Valg af forhandler

Vi har fast samarbejde med udvalgt forhandlere, der repræsenterer de forskellige bilmærker. Det er derfor ikke sikkert du selv kan vælge hvorfra du ønsker din bil bestilt. Men vi lover dig, at den kan leveres til en adresse nær dig. Efter levering kan du frit vælge det autoriserede mærkeværksted der passer dig, når bilen skal til service eller reparation.

 

Aflevering af bil

Hvis du har en leasingbil igennem Autolease, der skal returneres, skal den afleveres på et af vores afleveringssteder. Det kan du læse mere om her.

 

Autolease app

Med vores app er du slevbetjent, når det passer dig.

Du kan blandt andet:

  • Få information om din nuværende firmabil
  • Beregne og bestille din næste firmabil
  • Spærre brændstofskort og bestille erstatningskort
  • Rapportere din bils kilometertal og tjekke din miljøscore
  • Rekvirere vejhjælp (og ja, appen ved lige præcis, hvor du er)
  • Finde nærmeste værksted og bestille service
  • Finde nærmeste glascenter, dækcenter og tankstation
  • Se hvor dine sommer/vinterhjul er opbevaret

Download vores app fra App Store.

Download vores app fra Google Play.

 

Brændstofkort

Når du bestiller din bil, får du mulighed for at vælge brændstofkort.  Der kan vælges to forskellige kort. For mere information om brændstofkort, klik her