Start med bilpolitikken

Hos Autolease kan vi integrere din bilpolitik i vores onlineplatform. Det sikrer en langt lettere administration og en bedre oplevelse, når jeres medarbejdere skal vælge bil.

Lad jeres bilpolitik implementere sig selv

Politik per automatik: Hos Autolease kan vi integrere jeres bilpolitik i Mit Autolease. Det giver en række fordele til både bilbrugere og administratorer...

Nemt for dig, der kører firmabil
Med integreret bilpolitik kan den enkelte medarbejder selv beregne og bestille sin nye firmabil, uden at tænke på, om bilen overholder virksomhedens krav. Systemet sørger nemlig for, at medarbejderne kun kan vælge biler, der overholder bilpolitikken.

Nemt for dig, der er Fleet Manager
Som Fleet Manager er det nemt at sikre, at virksomhedens bilpolitik bliver overholdt. Du angiver bare beløbsgrænse, TCO, km/l, CO2 og andre krav og vælger, om det skal gælde en enkelt medarbejder eller en medarbejdergruppe. Hvis jeres bilpolitik bliver ændret, kan du let og enkelt ændre den uden at involvere os.

Hvorfor skal I have en bilpolitik?

At holde styr på alt fra økonomi til grøn omstilling starter med den rigtige bilpolitik. Her fastsætter i rammer og regler for jeres flåde, så I kan nå jeres målsætninger.

Hos Autolease hjælper vi hvert år store og små virksomheder med at udvikle og opdatere deres bilpolitikker. Hvis I også har brug for hjælp, træder vi gerne til.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld
FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved