Administrerer du virksomhedens bilflåde, så har du nok allerede gjort dig tanker om, hvordan den grønne omstilling i transportsektoren vil påvirke jeres bilflåde. Uanset om I allerede er i gang eller, om I først er ved at starte, så er Greenlease her til at hjælpe jer sikkert videre. Her får i den mest bæredygtige bilflåde med de muligheder.

 

Vi sætter de grønneste biler i førersædet, samtidig med at tage hensyn til økonomien og behovet for bilbrugeren. Det er for os en bæredygtig bilflåde.

 

 

En grøn bilpolitik


Det vigtigste element i den grønne omstilling, er at få bilpolitiken til at afspejle miljøpolitikken. Vi ser fortsat en del virksomheder som udelukkende tilbyder dieselbiler til deres ansatte. Det er hverken attraktivt nu eller i fremtiden, hverken for virksomheden eller medarbejderen. Kørselsmønstre er forskellige og derfor skal bilpolitikken også favne de forskellige brændstofstyper.


Hvordan vi definerer en grøn bil! Hos os er det en bil, der udleder mindre end 70 gram CO2 pr. km. Dem kalder vi Greenlease biler, og de er alle tagget på vores side, så du nemt og enkelt kan finde dem.

Vi har valgt, at grænsen skal være 70 gram CO2, da det inkluderer stort set alle plug-in-biler med en rimelig el-kapacitet og alle nuludslips biler.

Den grønne omstilling er ikke sort eller hvid


En sælger, der kører 50.000 km eller mere om året skal ikke have en plug-in-bil. Det kan godt lade sig gøre at køre i en elbil, men det kræver mere planlægning end normalt, og derfor har vi for denne kategori valgt at inkludere dieselbiler. Det handler altid om det bedste match mellem Co2 udledning og komfort. Vores grønne bilpolitik fremmer plug-in og elbiler for alle andre bilgrupper. De fleste bilbrugere med et gennemsnitligt kørselsbehov på omkring 30.000 km om året vil pendle mellem 30-60 km om dagen. Det kan både plug-in- og elbiler klare på ren strøm, og det vil både være en økonomisk fordel for virksomheden og en glæde for bilbrugeren.Hvordan kan en grøn bilpolitik se ud?Vi giver her et bud på en reference-TCO (total cost of ownership) på 48 mdr. og 20.000 km om året.


Dem der allerede nu tager stilling til deres fremtidige bilvalg vil få en bedre totaløkonomi (TCO) og mere tilfredse bilbrugere. Derudover vil CO2-udledningen fra transporten sænkes, og det er et fælles mål.


 

Interesseret i at høre mere?

Vi har de digitale værktøjer, der gør det let og enkelt for jer at eksekvere en omstilling af en grønnere bilflåde. Udfyld kontaktformularen nedenfor så vil vi kontakte dig for at høre, hvordan vi bedst kan hjælpe jer præcis der, hvor I er.


Tilbage til Greenlease forside