Styr på det hele. Helt enkelt

Med leasing er der mange ting, der skal spille sammen. Hos Autolease får du en samlet pakke, hvor alt omkring jeres flåde kører via én samlet platform.

Let, lettere, online

Autolease er født ud af den digitale verden, og det sikrer jer en række unikke fordele. For eksempel får I en online-platform med integreret bilpolitik og en lang række intuitive betjeningsmuligheder.

Men det er langt fra det eneste. Med vores onlineløsning er det nemt for både bilbrugere og Fleet Managers at håndtere alt det praktiske, når det passer jer.

Personlig rådgivning og hurtig feedback

Gode resultater starter med et godt samarbejde. Derfor får du hos Autolease adgang til hurtig og kompetent feedback, når du har brug det.

Vores engagerede medarbejdere har stor erfaring med billeasing og et indgående kendskab til produktmuligheder, bilpolitik og miljøhensyn. Vi kan løbende rådgive dig om nye muligheder og hjælpe med at optimere driften af din bilflåde.

FAQ

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til Autolease Automails her.

Tilmeld

Tag jeres fordele med ud i Skandinavien

Er I på banen i hele Skandinavien? Så få en løsning, der er nem at håndtere i alle tre lande. Hos Autolease får du det samme beregnings- og rapportsystem i Danmark, Sverige og Norge.

Fordi vilkår og lovgivning er forskellige fra land til land, hjælper vi med at optimere din løsning i henhold til nationale forhold. Og så giver vi dig selvfølgelig adgang til erfarne lokale medarbejdere.

Lokal ekspertise globalt

Har I brug for biler udenfor Skandinavien? Så skal de selvfølgelig også være nemme for jer at bruge og administrere.

Derfor har vi et tæt partnerskab med Athlon, en af verdens førende specialister i fleet management. Det betyder, at du får adgang til eksperter, løsninger og support i størstedelen af de europæiske lande.

Om Athlon

“Det er vigtigt for os med de tools og statistikker, vi får her. Det er nemt og enkelt for vores bruger at konfigurere og bestille sin firmabil online iht. vores bilpolitik og vi kan bla. se status på, hvor og hvordan den enkelte bruger kører og tanker.”

Morten B. Bønnelykke
Adm. Direktør i Cibicom Services A/S

Specielle behov er vores speciale

Har I specifikke ønsker til jeres nye firmabiler? Måske vil I have logo på siden, anhængertræk eller specialbyggede varebiler? Det er vi, i al beskedenhed, specialister i at håndtere.

Samtidig kan I få alt ekstraudstyr medfinansieret i den månedlige ydelse. Det betyder, at I kan fordele betalingen over hele leasingperioden, og at I slipper for at belaste jeres cash flow unødigt.

Back up på landevejen

Med Autolease er hjælpen altid nær, hvis du er udsat for uheld, punkterer eller løber tør for brændstof. Uanset om du er i Danmark, Sverige, Norge eller resten af Europa.

I får nemlig vejhjælp med i jeres leasingaftale, og med vores app kan I nemt finde vej til nærmeste tankstation, servicecenter eller dækcenter. Du kan også bruge app’en til at tilkalde hjælp og sende en skadesanmeldelse.

Samarbejde med de dygtigste

Alt det vi ikke selv kan klare, har vi dygtige samarbejdspartnere til at hjælpe med...

Sortimo: Førende europæisk producent af bilindretning
Få en løsning bygget efter de nyeste krav til sikkerhed, vægt og holdbarhed. Alle Sortimos produkter bliver løbende crashtestet, så sikkerheden er i top.

Brand Factory: Nordens største leverandør af bilfolie
Få et hurtigt og prisvenlig foliering, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Som førende leverandør, har Brand Factory løsningerne til at holde omkostninger og produktionstid i bund.

Danlad: Totalleverandør inden for opbygning
Skal du have en kran på en ladbil eller en kølekasse i en varevogn? Så er Danlad klar til at hjælpe. Skulle uheldet være ude, står Danlab også klar med eget skadecenter.

FAQ

Find svar på dit spørgsmål

Har du et spørgsmål til eller om os? Der er gode chancer for, du finder svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved