Om Autolease

Autolease administrerer over 40.000 biler og vi fortsætter konstant med at forny vores bilflåde. Vores størrelse er afgørende for, at vi kan sikre de bedste priser til dig, uanset om du leaser en enkelt bil eller flere hundrede.


Vi tilbyder de lavest mulige samlede omkostninger ved leasing

Autolease er en del af DNB, Nordens næststørste bankgruppe. Vores vision er at skabe værdi for vores kunder, ejere, medarbejdere og samfundet. Derfor sælger vi ikke kun den nemmeste løsning, men også den bedste. Vi administrerer og finansierer mere end 40.000 biler i både Danmark, Sverige og Norge. Vi ønsker at skabe værdi både på kort og langt sigt, og derfor investerer vi hvert år i 9.000 nye biler, som sikrer, at vi kan tilbyde markedets bedste priser. Vi kan levere alle bilmærker og modeller inden for personbiler og mindre lastbiler, uanset hvor stor du ønsker din bilflåde skal være.


Online og overskuelig administration

Som den eneste aktør i Skandinavien tilbyder vi en komplet online løsning, som reducerer de administrative opgaver. Vi er født ud af den digitale verden, og bruger teknologien til at gøre leasing smartere. Derfor kan du på vores digitale kanaler se rapporter, bestille og administrere dine biler og have et samlet overblik over den økonomiske drift. Som kunde hos Autolease får du en partner, der altid er der for dig. En partner som sikrer, at dine biler altid har de lavest mulige omkostninger. Det er vores ambition at gøre det let og billigt for dig at være kunde hos os.

Hver kilometer tæller

En af vores tids største udfordringer er klimaforandringerne. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at skabe de bedste forudsætninger for grønnere kilometer og at mindske vores aftryk på kloden. Vi rådgiver vores kunder og stiller krav til vores leverandører, så vi kan sikre, at de følger samme høje standarder. Som en del af DNB-koncernen, falder det os naturligt, at investere i grønnere alternativer. Vi arbejder for at fremme en mere bæredygtig udvikling i de områder og brancher vi opererer indenfor. Vi rapporterer jævnligt om vores resultater på ansvarsområder og er åbne om vores interne processer og politikker.