Hvis vi skal nå målet om en grønnere verden, har vi brug for modige beslutningstagere, som prioriterer en grønnere bilflåde i virksomheden. Vi tror på, at ændringer sker ved at sætte tydelige mål. De mål kan vi nå i fællesskab med samarbejdspartnere som tør gå forrest, og som er modige nok til at prioritere grønne valg.

 

I en nylig undersøgelse svarede 3 ud af 4 bilbrugere, at de ønsker sig en el- eller plug-in-bil næste gang de skal have ny firmabil.Der er mange parametre, der gør grønne firmabiler til det naturlige valg:

Vi gør det enkelt at vælge grønt


Vi kan naturligvis ikke opfordre vores kunder til at vælge grønt, uden at vi har gjort det let og enkelt for dem.

 

Greenlease er vores grønne univers, hvor vi har gjort det enkelt at vælge, køre og administrere grønt. Vi lover forudsigelige og konkurrencedygtige vilkår uanset om du udelukkende ønsker elbiler, eller en kombination af el- og plug-in-biler. Vi ønsker at gøre os fortjent til dig. Det vil vi gøre ved at sætte dit firmas fremtidige bilbehov i førersædet, og levere biler og tjenester med en fælles målsætning om lavere udslip, bedre totaløkonomi og en smartere bilpolitik. 


Interesseret i at høre mere?

Udfyld kontaktformularen, så vil vi ringe dig op til en uforpligtende samtale. Hvis du senere har lyst, kan vi analysere jeres eksisterende bilflåde og tale om jeres fremtidige behov.


Tilbage til Greenlease forside