Autolease introducerer Greenlease

Udgivet: 26. november 2020

Hos Autolease introducerer vi nu vores grønne univers, Greenlease. Et værktøj som er designet til at føre jer som kunde, trygt igennem den transformation til el og plug-in biler, der er i gang netop nu.

 

Den grønne omstilling er ikke et nyt fænomen, men mulighederne og behovet for at tilpasse vores mobilitetsbehov i en grønnere retning er større end nogensinde før. Hos Autolease har vi samlet vores erfaring fra både Norge, Danmark og Sverige under navnet Greenlease.  Vi ønsker at gøre det enkelt at vælge grønt, køre grønt og administrere grønt.

 

Er I klar til den grønne omstilling?

4 ud af 5 danske virksomheder ønsker en grøn omstilling af deres bilflåde, men kun 1 ud fa 5 ved hvordan de skal komme i gang. Med Greenlease fra Autolease får I en skræddersyet plan for netop jeres virksomhed.

 

På vores nye Greenlease side vil I kunne finde inspiration til hvordan I kan sætte en omstilling i gang i jeres virksomhed samt finde svar på nogle at de spørgsmål vi normalt møder. I vil med Greenlease naturligvis få adgang til vores store viden og erfaring, og være hjulpet fra A-Z, lige fra tilpasning af bilpolitik, til bestilling af lade abonnement.