Autolease som finalist ved Sustainable Finance Summit & Awards 2023

Udgivet: 11. maj 2023

I vores arbejde med digitaliserede løsninger og innovative funktioner, opstod idéen om at kunne simulere og analysere fremtidens bilflåde, som et supplerende kick-start til den grønne omstilling og målbar optimering af nutidens bilflåder.

Vi har derfor udviklet et detaljeret analyseværktøj, hvor vi kan udregne præcist hvilken påvirkning en nuværende flåde har, og hvilken effekt der vil kunne opnås, ved et skifte til grønnere alternativer. Resultaterne er baseret på virksomhedens faktiske forhold og kilometerforbrug.
Derved kan Autolease garantere, at målsætninger indenfor ESG kan opfyldes og vi kan vejlede omkring hvilke biler der skal skiftes og hvornår, for at målene realiseres.
Uanset om virksomheden er kunde hos Autolease eller ej.

Vi har for nylig opnået nominering til Best e-Mobility Financing Programmes 2023 fordi vi,
som den eneste aktør på det Skandinaviske marked, kan tilbyde virksomheder at opstille en målsætning og beregne hvilke konkrete tiltag der må gøres, for eksempelvis at opnå et ønske om nedbragt CO2-udledning. Både for den samlede bilflåde, men også helt detaljeret, ned til hver enkelt bil.
Prisen uddeles, ved den internationale Sustainable Finance Summit i Paris, hvor Autolease sammen med 3 andre internationale aktører, var finalister til prisen.

Ved planlægning og udvidelse af den grønne omstilling, kræves ofte en omlægning af bilpolitikker, hvor de økonomiske rammer og konsekvenser for virksomhedens brugere, også må opstilles og beregnes.
Disse udregninger kan vi gøre nemme og overskuelige, så der nemt kan handles med det samme.
Konklusionerne af vores analyser, kan integreres direkte i den elektroniske bilpolitik, så bestilling af nye biler bliver trygt og enkelt for både Biladministrationen og bilens kommende bruger.

Vi har stort fokus på nem og selvstændig flådeadministration for vores kunder, og en gennemskuelig bestillingsproces for vores bilbrugere. Vi er overbeviste om, at dialog er den bedste vej mod fremtidens mobilitetsløsninger, og med datadrevet analyse, bliver dialogen til mere end bare snak.
Brug os til sparring omkring grøn omstilling, om effektivisering, eller om, hvordan en analyse af bilflåden kan bidrage til at opfylde virksomhedens miljøkrav.

Du kan læse mere om hvordan vi arbejder med grøn omstilling her: GreenLease 

Autolease blev stiftet i 2003 og er i dag en af Skandinaviens største og mest innovative virksomheder, indenfor operationel leasing og Fleet Management. Vi har kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen, og vi er en del af den norske bank DNB.
Vi administrerer mere end 50.000 biler og arbejder hver dag for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres bilbrugere.

Du kan læse mere om os her: Om Autolease

Du kan læse mere om Sustainable Finance Summit & Awards 2023 her: SFSA2023