Biler vi glæder os til i andet kvartal

Udgivet: 18. marts 2021

Som forventet tegner 2021 til at blive året, der én gang for alle sætter elbilen på flådeprogrammet. Der er rigeligt at vælge imellem, men vi har i denne artikel begrænset os til fem modeller vi ser ekstra meget frem til i andet kvartal. Den elektriske SUV er en biltype vi forventer at se stor efterspørgsel på, da den kombinerer behovet for rummelig familiebil med muligheden for praktisk og effektiv firmabil. Dog har vi også fået plads til en sporty klassiker i denne tekst. Læs med, og find ud af hvilken.


BMW iX3

iX3 er den seneste elbil fra BMW, der lanceres i marts 2021. Vi ser frem til at opleve den innovative familiebil, der med sit kraftfulde design og sine eksklusive detaljer nok skal blive en populær model for 2021. Modellen kan vælges som henholdsvis Charged og Charged Plus. På udstyrsvarianten Charged er blandt andet Panorama glastag, Driving Assistant Professional og LED med udvidet indhold med som standard. Opgraderes der til Charged Plus, får du yderligere læderkabine og sportssæder, Head-Up Display og 20” Aerodynamiske hjul.

Modellen er opgivet til en rækkevidde på op til 460 km og skal nok blive et godt bidrag til BMW’s målsætning om, at hver fjerde bestilte BMW i Europa, skal være PHEV eller ren el, i 2021.


Ford Mach-E

For mange er koblingen mellem den legendariske Ford Mustang og en 100 % elbil måske en smule svær at forestille sig. Ikke desto mindre, er de to nu forenet i den innovative og kraftfulde Mustang Mach-E.

Med op til 351 hk og en 0-100 på 3,7 sekunder, er der råstyrke nok til at gøre alle kørte kilometer til en stærk oplevelse. Det SUV-lignende ydre trækker stadig tydelige referencer til den traditionelle og berygtede Mustang, men man er nu opdateret med 15” touchscreen og 100 % digitalt cockpit. Adaptiv fartpilot med vejbaneassistent samt p-sensor og bakkamera hjælper til en sikker og ubesværet kørselsoplevelse, så den heldige fører får ro til at nyde turen.

Modellen er opgivet til en rækkevidde på op til 610 km på en opladning. Det kan man da ikke lade være med at glæde sig til!


Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV er en helt ny model fra Skoda, der er fremstillet på sin egen platform, som en rent eldrevet bil. Skodas populære design, der i de seneste år har gennemgået en voldsom fornyelse, skinner også igennem på denne karakteristiske SUV. Den byder på topmoderne teknologi både i motor og kabine, hvor det digitale Cockpit med sit intuitive betjeningsmodul, medfølger som standardudstyr. Ambientebelysning og miljøvenligt fremstillede materialer er også på listen over de mange lækre detaljer.

Vi glæder os til at møde modellen på vejene, hvor du som bruger kan nyde en rækkevidde på op til 536 km og en rummelighed i særklasse. Vi forventer, at modellen kan leveres omkring midten af andet kvartal.


Audi A3 Sportback TFSI e plug-in

Selvom der i øjeblikket dukker flere og flere helt nye modeller frem, er der nu intet som at glæde sig over en kendt og sporty klassiker. Den nærmest ikoniske og meget populære Audi A3 kan nu vælges som Plug-in-Hybrid. Med denne drivlinje kombinerer Audi A3 Sportback TFSI e forbrændingsmotorens og elmotorens fordele. Elmotoren yder sporty støtte til den 1,4 liters TFSI-motor, der tilsammen byder på op til 204 hk. Med en elektrisk rækkevidde på op til 65 km er der rig mulighed for miljøvenligt og støjsvagt, at bevæge sig omkring storbyens skarpe hjørner og smalle gader. Kombineret med et højt niveau af standardudstyr, som eksempelvis sportssæder, adaptiv fartpilot og LED-forlygter, er man hurtigt godt kørende.


Mercedes EQA

EQA er den nyeste elbil fra Mercedes. Hvis du, ligesom os, er til rene linjer, uovertruffet design og gennemført sans for detaljen, så kan vi sammen glæde os til mødet med denne kompakte og sportslige elbil. Det gennemgående lysbånd både foran og på bagpartiet, giver bilen et genkendeligt look og supplerer det karakteristiske Mercedes-design, så du ikke er i tvivl om, hvad der kommer kørende her.

Vi taler 190 heste, der kan udfolde sig på 398-426 kilometers rækkevidde, alt afhængigt af udstyrsvariant og selvfølgelig kørselsmønster. Er du inviteret indenfor, møder du to klare 10,25” displays, der smelter sammen til et stort digitalt widescreen-cockpit. Desuden får du fuldt overblik med Blind Spot assistent, spejlpakke og parkeringspakke med bakkamera som standard.