Biltest: Toyota RAV4 Hybrid

Udgivet: 9. april 2018

Biltest: RAV i SUV-klassen

Overvejer du en SUV, men er kørselsforbruget ikke til en dieselbil, så er Toyota RAV4 et godt bud på din næste firmabil. Toyota RAV4 er en hybridmodel, der som en af de eneste SUV’er på markedet både har en el- og en benzinmotor. Det betyder, at du kan køre på el ved by- og køkørsel, men på benzin ved motorvejskørsel. Og det kan ses på forbrugstallene. Toyota RAV4 hybrid kører op til 20,4 km/l ved blandet kørsel, udleder helt ned til 115 g Co2 og har samtidig 197 hestekræfter.

Se beskatningsværdi og leasingydelse på Toyota RAV4 H3 Business Plus her

Se beskatningsværdi og leasingydelse på Toyota RAV4 H3 AWD Business Plus her 


Benzin vs. diesel – eller hybrid

Ved Geneve Motorshow 2018 udsendte Toyota en pressemeddelelse, hvor de fortalte, at de vil udfase alle dieselmotorer i deres europæiske personbilsprogram allerede i løbet af 2018. Derfor findes Toyota RAV4 businessmodeller kun i hybridversion.

I SUV klassen er det stadig diesel, som har den største andel af markedet, men Toyota’s RAV4 hybrid kan være et rigtig godt alternativ til de firmabilsbrugere, som har en stor del af deres kørsel i by- og køkørsel.  Det bedste fra to verdener

Toyota RAV4 er ideel til dig, som er miljøbevidst omkring din bil, men heller ikke vil gå på kompromis med anvendeligheden. Med hybrid-teknologien skifter bilen automatisk mellem el og benzin, uden at du mærker det. Når benzinmotoren kører, lader den elmotoren op, så du på andre tidspunkter kan køre udelukkende på el. Du er altså ikke afhængig af et ladestik og en begrænset rækkevidde som i elbiler.Konklusion: Meget bil for pengene

I businessmodellen har Toyota RAV4 en særdeles veludstyret standardpakke, som bl.a. byder på automatgear, LED forlygter, elektrisk bagklap, 17” alufælge, smart entry og Toyota Touch multimediesystem. Herudover kommer en lang række sikkerhedsfeatures som fx adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, parkeringssensor og meget mere.

Samlet set synes vi, at du i Toyota RAV4 får meget bil for pengene. Du får både hybrid teknologi og et højt standardudstyrsniveau i businessmodellen til en attraktiv beskatningsværdi.

Se beskatningsværdi og leasingydelse på Toyota RAV4 H3 Business Plus her

Se beskatningsværdi og leasingydelse på Toyota RAV4 H3 AWD Business Plus her