De mest populære firmabiler lige nu

Udgivet: 27. januar 2021

Skal du have ny firmabil, eller kan du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabilsbrugere vælger at køre rundt i? Så kan du i denne artikel se, hvilke biler, der er de mest populære firmabiler lige nu, hvor vi i et stykke tid har set Skoda Octavia på toppen af listen.


1 - Skoda Octavia

Flådepriserne på den nye Skoda Octavia kom i starten af august, og derfra er det kun gået én vej – til tops på listen, som den mest valgte firmabil  i Q3. Den nye, fjerde generation af Octavia er vokset på alle leder og kanter, og byder på masser af plads i kabinen og hele 640 liter bagagerum i Combi-versionen. At man i den nye Octavia får masser af bil for pengene ses også på standardudstyrslisten som både tæller LED forlygter, trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning og nøglefri start.

Vælges BUSINESS EXECUTIVE-modellen får du yderligere adaptiv fartpilot med Lane Assist, digital cockpit, bakkamera og navigation med som standard.


Populært udstyr

- Adaptiv fartpilot
- Elektrisk bagklap
- Anhængertræk


Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Octavia 2,0 TDI AdBlue Business Execu DSG7 Combi her


2 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987 har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface. 

Populært udstyr

- Driving Assistant Professional (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- LED forlygter med udvidet indhold

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 3-Serie 320D F Sport Line Touring auto her


3 - Mercedes GLB

Mercedes GLB har været længe ventet, og mange bestillinger er kommet ind lang tid før bilen kunne opleves for de danske bilforhandlere. GLB kommer, sammen med resten af Mercedes Business programmet, med et højt standardudstyrsniveau med blandt andet navigation, kunstlæder og LED forlygter som standard.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes GLB-klasse 220 D business DCT her


4 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i starten af året kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt imod, hvor den allerede nu ligger som en af de mest populære modeller i sit segment.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Håndfri bagklap
- Tonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Focus 1.5 EcoBlue 120Hk Titanium Business A8 SW her


5 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke, mv.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Anhængertræk
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C-Klasse C 220T d Business auto her


6 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på denne liste, stærkt hjulpet af deres plug-in hybridmodel, som Autolease tegner sig for hele 84% af bestillingerne. Den nye Ford Kuga kommer med navigation, nøglefri start og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Elektrisk bagklap
- Mørktonede ruder

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 225Hk Titanium CVT her


7 - BMW 5-Serie

BMW 5-Serie er med seneste face-lift tilbage på vores Top 10 – og det er fuldt fortjent. Du får en mere eller mindre komplet bil i den store Premium-klasse, som endda giver valgmuligheder på design af 18” alufælge samt farve på læderkabinen. Standardudstyrslisten omfatter desuden bakkamera, adaptiv fartpilot og BMW Live Cockpit Professionel. Interessen for plug-in hybrid er stor på 5-Serie, hvor modellen 530e tegner sig for næsten 20% af de bestilte biler.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- BMW Laserlys
- M læderrat

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 5 serie 520D Touring F Sport-Line auto her


8 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet, når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design. Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.

Populært udstyr

- DISTRONIC (adaptiv fartpilot)
- Widescreen Cockpit
- Augmented Reality til navigation

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes A-Klasse A 200 D Business DCT her


9 - Mercedes E-Klasse

E-Klassen er tilbage i Top 10 i sin face-liftede version. Fronten har fået et løft, men ellers er det på teknologien vi skal finde ændringerne. Infotainment-systemet er opdateret til en 12,3” hvor også trykfølsomheden er forbedret. Systemet er det samme, som vi kender fra bl.a. A-Klassen og C-Klassen og åbner blandt andet op for systemer som Augmented Reality (en del af Premiumpakken), som via et kamera i forruden kombinerer navigation og livevideo optaget ud gennem forruden. Motorerne er uændrede, men vi ser flere og flere vælge plug-in hybrid modellerne E300e og E300de.

Populært udstyr

- Anhængertræk
- Premiumpakke
- Metallak

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes-Benz E-Klasse 2.0 E 220 d T Business SW auto her


10 - Volvo V60

Vi skal ikke mere end et år tilbage for at finde Volvo V60 øverst på vores Top 10. I dag hænger modellen fast med det yderste af neglene, men V60 fortjener en plads på denne liste. Modellen har et smukt design, en rummelig kabine og giver værdi for pengene. Et enkelt nordisk design med stilrent interiør og de velkendte Thors Hammer forlygter. Frem for alt står Volvo for sikkerhed, hvorfor alle nye biler nu er begrænset til 180 km/t.

Populært udstyr

- Sensus navigation
- Semi-elektrisk anhængertræk
- Intellisafe Assist

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 2.0 D4 190 VBL Business Aut her

 


Grundet COVID-19 oplever vi stadig længere leveringstider på bilerne, så vent ikke med at bestille din næste firmabil.

Om Autolease

Autolease er født skandinavisk og er en del af den norske bank DNB, med kontorer i København, Stockholm, Oslo og Bergen. Det giver os en lokal viden, som gør os til en stærk spiller på det skandinaviske marked.

Autolease blev stiftet i 2003 og er i dag en af Skandinaviens største og mest innovative virksomheder indenfor operationel leasing og Fleet Management. Vi administrerer mere end 40.000 biler og brænder for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres bilbrugere ved at tilbyde digitale løsninger, der gør det effektivt og smidigt at administrere bilflåden.