De mest populære firmabiler i 1. kvartal

Udgivet: 1. april 2019

I denne liste viser vi 'Top 10' over de mest populære firmabiler i 1. kvartal. Volvo V60 indtager førstepladsen foran Mercedes C-Klasse der ellers, bortset fra et enkelt kvartal, har ligget solidt i denne position siden 2017. Det er også interessant, at vi på 4. pladsen finder en Hybrid, samt at der ikke er nogen modeller i top 10 fra den store Premium klasse (BMW 5-Serie, Mercedes E-klasse eller Audi A6).


1 - Volvo V60

Volvo V60 giver en optimal førerstilling, smukt design, rummelig kabine og værdi for pengene. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på V60. Derudover er det høje sikkerhedsniveau og de attraktive beskatningspriser med til at sikre, at Volvo V60 indtager førstepladsen på denne Top 10.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 D4 Aut. Momentum her2 - Mercedes C-Klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke mv.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T Aut. Business her3 - Volksvagen Passat

Volkswagen Passat har længe været en fast del af vores Top 10. På årets Genève Motor Show så vi den faceliftet Passat, der til efteråret rammer Danmark med nye teknologier som Digital Key hvor du bruger din mobiltelefon som bilnøgle, nyt infotainmentsystem og meget mere. Det bliver spændende at følge om den nye faceliftet Passat kan løfte arven fra sin forgænger.4 - Toyota RAV4

Toyota RAV4 blev i Q1 2018 den første Hybrid bil nogensinde på vores Top 10, siden da har en ny model af den populære RAV4 set dagens lys. I den nye RAV4 har Toyota skabt en bil som kombinerer en rummelig kabine og masser af udstyr med Hybridteknologi og 218 HK til en meget fornuftig pris. Dette har taget bilen fra plads udenfor Top 10, direkte ind på en 4. plads.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Toyota RAV4 Hybrid H3 Business her5 - Volkswagen Tiguan

Der er udsigt til stor køreglæde med en Volkswagen Tiguan, ikke mindst pga. sit pladskoncept og overlegne kørekomfort. Bilen har helt suveræne køreegenskaber og gør indtryk uanset underlag. Volkswagen Tiguan udmærker sig ved at være meget velkørende på trods af sin højde, og bilen har et højt niveau når det kommer til standardudstyr. Vores firmabilsbrugere vælger i langt de fleste tilfælde denne IQ.Drive modellen med alle dens selvkørende assistentsystemer.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volkswagen Tiguan IQ.Drive 150hk DSG her6 - Audi A4

Audi A4-modellerne har en sporty og afbalanceret fremtoning samt imponerende tekniske kvaliteter. I starten af 2019 lancerede Audi deres Prestige kampagne på Audi A4, som sparkede ekstra gang i bestillingerne. Beskatningspriserne er nu attraktive, og samtidig er der sikret et højt udstyrsniveau, eftersom navigation, p-sensorer, el-bagklap nu er en del af standardpakken. Prestige Tour (merpris kr. 10.000) indeholder desuden Audi Assistentpakke Tour (adaptiv fartpilot)

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 Avant Prestige Tour 2.0 TDI 190 hk S-tronic her7 - Ford Mondeo

Ford Mondeo har ligget på top 10-listen i efterhånden en del år, hvilket skyldes den attraktive pris og den store udstyrspakke. Udstyrspakken består bl.a. af adaptiv fartpilot, bakkamera, LED lygter, aktiv parkeringshjælp og meget andet udstyr. Også hos Ford vokser Hybrid salget, flere af de bestillinger som ligger til grund for modellens 7. plads er Hybrid versioner.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Mondeo 180hk aut. Titanium St.car her8 - Volkswagen Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. DK pakken indeholder parkeringssensorer, blanke rudelister og el-klapbare sidespejle med varme.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her9 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i januar kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt i mod, hvor den allerede nu ligger som den mest populære model i sit segment.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Ford Focus 120 HK Titatium Business aut. SW her10 - BMW 3-Serie

BMW 3-serie var i Q4 2018 helt ude af Top 10, men bevæger sig med introduktionen af den nye 3-Serie sedan nu stille og roligt ind på listen igen. Den nye 3-Serie Touring kommer i Q3, hvor også 330e (Plug-in Hybrid) forventes.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 320d Sport Line auto her