De mest populære firmabiler i 4. kvartal

Udgivet: 9. januar 2019

På denne liste ser du de firmabiler, der er mest populære hos Autolease lige nu. Vi tager kun udgangspunkt i de firmabiler vi på nuværende tidspunkt har bestilt, så til forskel fra vores årsliste kan du her se, hvilke mærker og modeller, som lige nu er mest interessante.


Mange af modellerne går igen på vores 'Top 10 mest populære firmabiler i 2018', men rækkefølgen er bestemt ikke ens på begge lister. Volkswagen Tiguan ligger på førstepladsen og har dermed taget pladsen fra Mercedes C-klasse, som solidt har ligget på 1. pladsen i flere år. Derudover er V60 kommet ind på en 4. plads, og bilen er også at finde på vores top 10 for hele 2018, selvom den først kom på markedet i sommeren 2018. Yderligere har Volvo også fået sin lille SUV Volvo XC40 med på listen. Det er længe siden, at Volvo har haft to biler med på vores top 10-liste, men det fortæller noget om brandets udvikling de sidste 3-4 år. Derudover er Audi A6 nu den mest populære firmabil i det store premium-segment foran Mercedes E-klasse og BMW 5-serie.


Det bliver spændende om BMW og Mercedes kan acceptere dette i 2019.


1 - Volkswagen Tiguan

Der er udsigt til stor køreglæde med en Volkswagen Tiguan, ikke mindst pga. sit pladskoncept og overlegne kørekomfort. Bilen har helt suveræne køreegenskaber og gør indtryk uanset underlag. Volkswagen Tiguan udmærker sig ved at være meget velkørende på trods af sin højde, og bilen har et højt niveau når det kommer til standardudstyr. Vores firmabilsbrugere vælger i langt de fleste tilfælde denne model, da den udover standardudstyret også indeholder navigation, DAB+, sidespejle med el-klapfunktion og nøglefri betjening inkl. el-bagklap.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Tiguan 150hk DSG Comfortline Plus her2 - Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke mm.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Mercedes C220d T Aut. Business her3 - Volkswagen Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. DK pakken indeholder parkeringssensorer, blanke rudelister og el-klapbare sidespejle med varme.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Touran 150hk Comfortline DSG her4 - Volvo V60

Volvo V60 giver en optimal førerstilling, smukt design, rummelig kabine og værdi for pengene. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på V60. Derudover er det høje sikkerhedsniveau og de attraktive beskatningspriser med til at sikre, at Volvo V60 ligger på en 4. plads.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Volvo V60 D4 Aut. Momentum her5 - Volkswagen Passat

Med en Volkswagen Passat får man en perfekt sammensætning af elegance, dynamik og komfort. Passat har stor rummelighed og masser af standardudstyr, hvilket blandt andet er årsagerne til, at den veldesignede og genkendelige Passat år efter år fortsætter med at være så populær. Der følger både Navigation, DAB+ og adaptiv fartpilot.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på VW Passat Variant 150hk Comfortline Premium DSG her6 - Audi A6

Audi A6 har i basisudgaven et imponerende udstyrsniveau med blandt andet 17” alufælge, LED forlygter, p-sensor foran og bagved samt meget andet. Derudover er prisen på især Assistentpakke Tour attraktiv til kun 18.000 kr. i merbeskatning. Her får du adaptiv fartpilot, Active Lane Assist, køassistent, kamerabaseret vejskilteassistent og Audi Pre Sense front inkl. undvigeassistent og drejeassistent.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A6 Avant 40 TDI 204 HK S tronic her7 - BMW 5-serie

BMW 5-serie har dynamiske og elegante former samt et æstetisk design og moderne teknologi. Den nye 5-serie Sedan er både større, hurtigere, mere avanceret, mere nyskabende, mere miljøvenlig og mere online. Den har en ny konstruktion, forbedret aerodynamik og udpræget brug af aluminium og højstyrkestål. Dette resulterer i bedre køredynamik og lavere brændstofforbrug.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på BMW 520d Conected Touring Aut. her8 - Skoda Octavia

Skoda Octavia er kendt for dens elegante og tidløse design. Den har et markant og selvsikkert udtryk, som gør, at bilen skiller sig ud fra mængden. Octavia Business Line har LED-lygter på fronten og bagenden, som ikke bare ser godt ud men også giver bedre lys, længere levetid samt energibesparelse. Den har et stort bagagerum med fastgørelsespunkter og kroge og kan rumme hele 590 l. Derudover kan bagsædet løsnes fra bagagerummet, så bagagerumskapaciteten øges til 1580 l.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Skoda Octavia Style Business Line DSG6 Combi 150hk her9 - Volvo XC40

Med sit udtryksfulde design, kreative opbevaringsløsninger, sin kompakte størrelse og smart teknologi, er Volvo XC40 oplagt til et moderne liv i storbyen. Interiøret er designet til at gøre hverdagen lettere og mindre kompliceret for bilføreren. De smarte løsninger inkluderer bl.a. et rum i bildøren, som er stort nok til en bærbar computer, samt en udfoldelig krog fra handskerummet, hvor der f.eks. kan hænges tasker.10 - Audi A4

Audi A4-modellerne har en sporty og afbalanceret fremtoning samt imponerende tekniske kvaliteter. I starten af 2018 lancerede Audi en kampagne på netop Audi A4, som sparkede ekstra gang i bestillingerne. Beskatningspriserne er nu attraktive, og samtidig er der sikret et højt udstyrsniveau, eftersom businesspakken og læderinteriør er en del af standardpakken. I 2019-kampagnen er læderet udskiftet til adaptiv fartpilot.

Se leasingpriser og beskatningsværdi på Audi A4 Avant 35 TDI S tronic her