Ny firmabil i Q4?

Udgivet: 10. maj 2019

Skal du udskifte din firmabil i Q4, skal du ikke vente alt for længe med at starte processen op. En leasingbil er sjældent en lagervare, og derfor skal du forvente at din nye firmabil skal bestilles helt fra fabrikken.Eftersom din leasingbil skal bestilles fra fabrikken skal du forvente en længere leveringstid, da bilen først skal lægges i produktion, derefter bygges, for så til slut at skulle transporteres til Danmark.

Generelt oplever vi, at leveringstiderne ligger på 3-4 måneder, men henover sommeren, når fabrikkerne holder ferielukket, forlænges leveringstiderne hurtigt med op til 4-5 uger. Står firmabilen til udskiftning i Q4, er det derfor nu du skal begynde at gøre dig de første overvejelser omkring, hvad du skal køre i næste gangBilnyheder til levering i Q4

Allerede i Q3 introduceres flere interessante nye modeller i firmabilsklassen. Samtidig introduceres flere af de miljørigtige alternativer i form af kendte firmabilsmodeller med Hybrid-teknologi.

 

  • Ny VW Passat
  • Ny BMW 3-Serie Touring + Plug-in Hybrid
  • Peugeot 508 (Plug-in Hybrid)

 

Disse tre er kun et udpluk ud af en masse spændende bilnyheder i andet halvår, se hele listen i nedenstående link.Nemt at vælge grønt

De miljørigtige alternativer i form af el- og hybridmodeller bliver flere og flere. Derfor har vi hos Autolease gjort det enkelt for vores kunder at foretage det miljørigtige valg.

Alle vores el- og hybridbiler ligger samlet under fanen Green Edition på autolease.dk. Samtidig har vi i samarbejde med e-On lagt priser for abonnement samt installation af ladestander ind i vores konfigurator. Dette betyder, at du kan foretage en komplet TCO-beretning inkl. strømforbrug, abonnement, installation mm.