Top 10 mest populære biler i Q1 2020

Udgivet: 15. april 2020

Skal du have ny firmabil, eller kan du bare godt tænke dig at vide, hvad andre firmabilsbrugere valgte i første kvartal af 2020? Så kan du her se, hvilke biler, der var de 10 mest populære firmabiler i Q1.


1 - Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse går ikke ned på plads, sikkerhed eller kvalitet og er oplagt som familiebil. C-klassen har tidligere fået sig et face-lift, som ud over et opdateret design bød på mere udstyr i business-modellen i form af blandt andet Advantage-pakken, som indeholder den store navigationsskærm, parkeringspakke, mv.


2 - BMW 3-Serie

Siden den første BMW 3-serie Touring kom frem i 1987 har BMW solgt den med løfter om sportslig kørsel med praktiske egenskaber, og den forbliver en populær firmabil. Standardudstyret i 3-serien inkluderer blandt andet 17" letmetalfælge 5-dobbelt eget Silver, Live Cockpit Plus inkl. navigation (8,8" centralt informationsdisplay med berøringsfunktionalitet), analog instrumentklynge med 5,7" display og håndfri facilitet med USB-interface.


3 - Ford Focus

Den nye Ford Focus blev i starten af året kåret til Årets Bil i Danmark, men også blandt firmabilsbrugerne er den nye Ford Focus blevet taget godt imod, hvor den allerede nu ligger som en af de mest populære modeller i sit segment.


4 - Mercedes GLB

Mercedes GLB har været længe ventet, og mange bestillinger er kommet ind lang tid før bilen kunne opleves for de danske bilforhandlere. GLB kommer, sammen med resten af Mercedes Business programmet, med et højt standardudstyrsniveau med blandt andet navigation, kunstlæder og LED forlygter som standard.


5 - Skoda Octavia

Produktionen af den nuværende Skoda Octavia er netop lukket ned for at kunne omstilles til den nye model, som forventes her til sommer. Skoda Octavia har siden starten af 2019 været populær hos firmabilsbrugerne. Det bliver spændende at se om den nye model kan løfte denne arv.


6 - Volvo V60

Volvo V60 Business giver en optimal førerstilling, smukt design, rummelig kabine og værdi for pengene. Volvos gennemførte designlinje, som blandt andet er kendetegnet ved Thors Hammer LED forlygterne, er gennemgående på V60. Derudover er det høje sikkerhedsniveau og de attraktive beskatningspriser med til at sikre, at Volvo V60 bl.a. tog titlen som den mest populære firmabil i 2019.


7 - Ford Kuga

Den nye Ford Kuga er fløjet ind på denne liste, stærkt hjulpet af deres plug-in hybridmodel, som Autolease tegner sig for hele 84% af bestillingerne. Den nye Ford Kuga kommer med navigation, nøglefri start og p-sensor for/bag allerede fra Trend-niveau.


8 - Mercedes A-klasse

Med en Mercedes A-klasse får du en bil i højeste kvalitet, når det kommer til både design, komfort og køreegenskaber. Bilen er sportslig fra top til tå, mens kabinen giver dig en tryg fornemmelse. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver det behagelige "wrap-around"-design. Standardudstyret inkluderer 17" alufælge, multifunktionssportsrat i læder, komfortsæder i Artico/stof, LED high perfomance forlygter, navigation samt 10.25" mediadisplay med touchskærm.


9 - VW Touran

Volkswagen Touran er en særdeles sikker familiebil. Den besidder et højt niveau af fleksibilitet, masser af plads, syv sæder og godt udsyn. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Man føler sig derfor både komfortabel og sikker, når man kører en Touran. Standardudstyret indeholder bl.a. syv airbags, tågeforlygter, centrallåsesystem med fjernbetjening samt el-ruder foran og bagved.


10 - Audi A4

Den nye Audi A4 fik lige akkurat klemt sig ind i top 10, og den fortjener bestemt også en plads på denne liste. Audi A4 har været en favorit blandt firmabilsbrugerne i flere år, og den nye flådemodel Prestige Tour indeholder adaptiv fartpilot, navigation, LED forlygter, el-bagklap mm. allerede i standardversionen.