Top 5 Greenlease-biler i 2020

Udgivet: 25. januar 2021

Er Tesla 3, Ford Kuga eller en E-klasse nummer et på vores Greenlease Top 5? Find svaret her, hvor vi giver dig listen over sidste års fem mest bestilte el og plug-in hybridbiler hos Autolease.


1 - Ford Kuga

Ford Kuga indtager en flot førsteplads på denne liste. Plug-in-hybridversionen har været yderst populær i 2020, og med sit høje niveau på standardudstyr forstår vi godt dens popularitet. Den moderne SUV indeholder en række gennemtænkte designfunktioner, der giver flere muligheder for både opbevaring og passagerer. Bagsæderne kommer med en helt ny glidefunktion, der enten giver ekstra plads i bagagerummet eller udvidet benplads til bagsædets passagerer. Ford Kuga plug-in-hybrid kommer som standard med navigation, nøglefri start, klimaanlæg og p-sensor både for og bag. Har du brug for træk, er Ford Kuga plug-in hybrid godkendt til at trække 1.200 kg.

Ved bestilling af denne bil anbefaler vi, at der vælges ladeboks i forbindelse med dit ladeabonnement.

Du kan regne på en af de populære Ford Kuga modeller her.


2 - Tesla Model 3

På andenpladsen finder vi Tesla Model 3, som er seneste skud på stammen i Tesla-familien. Vi taler selvfølgelig ren elbil, der har en angivet rækkevidde på op til 560 km. Tesla har længe siddet tungt på elbilsmarkedet i Danmark, og det tyder altså på, at dens popularitet holder ved. Når man kigger på bilens ydre, møder man ikke kun et strømlinet design. Sikkerheden er også i top, og efter Teslas eget udsagn, kan taget på Model 3 modstå fire gange sin egen masse. Det er sådan cirka det samme som to fuldvoksne afrikanske elefanter. Indvendigt har du adgang til alle bilens funktioner på den centrale 15-tommer touch-skærm. Brugerdefinerede køreindstillinger, navigation og intelligent ruteplanlægning er standard.

Model 3 kan bestilles med aftageligt træk og er i stand til at trække 910 kg.

Du kan regne på en af de populære Tesla model 3 modeller her.


3 - Mercedes E-Klasse

Mercedes E-Klasse indfinder sig flot på plads nummer tre. Den solide klassiker med sit høje komfortniveau er ikke blevet mindre populær i sin nye form som plug-in-hybrid. Som eneste mærke på markedet, kan elmotoren kombineres med en dieseldrevet motor. Dette har gjort den yderst populær til brugeren med blandet kørselsmønster, hvor en kombination af bykørsel og længere ture er nødvendig.  Advantage-pakken er standard på Business-modellerne og indeholder blandt andet bakkamera, widescreen-cockpit, navi med færdselstavleassistent og trådløs opladning til smartphone. Til high-tech entusiasten tillader vi os at foreslå tilvalg af Augmented Reality (en del af Premiumpakken), der via et kamera i forruden kombinerer navigation og livevideo optaget ud gennem forruden. Cykler, gående, kantsten og lignende vises altså live i cockpittets display, samtidig med at navigationens pil viser dig på rette vej.

Som ved alle andre plug-in-hybrid modeller, anbefaler vi, at der bestilles en ladeboks i forbindelse med bestilling af ladeabonnement.

Du kan regne på en af de populære Mercedes E-klasse modeller her.


4 - Volvo XC40

Som nummer fire på vores liste finder vi Volvos XC40 Recharge. Denne plug-in-hybrid tilbyder alt, hvad Volvo står for, i form af udtryksfuldt design, sikkerhedsudstyr i massevis og kreative opbevaringsløsninger. Med sin kompakte størrelse og innovative teknologi, er Volvo XC40 oplagt til både bykørsel og længere ture. Er din bil en forlængelse af dit kontor, vil du opleve høj komfort i bilens indretning. Her findes et dedikeret rum til den bærbare, ekstra krog under handskerummet til din taske, samt opvarmet rat og kabinevarmer med timer. Hvis standardudstyr som el-styret bagklap, 2-zoners klimaanlæg og Intellisafe Assist ikke er nok for dig, foreslår vi tilvalg af Navi- og Parkeringspakke og lyspakke med fuld LED.

Bestilling af ladeboks sammen med ladeabonnement, anbefales ligeledes til denne model.

Du kan regne på en af de populære Volvo XC40 Recharge modeller her.


5 - Mercedes C-klasse

Sidst, men bestemt ikke mindst, finder vi Mercedes C-Klasse, der kendes for sine perfekte proportioner, høje komfort og kvalitet, samt sportslige ydre. Som sin storebror E-klassen, kan elmotoren kombineres med en dieseldrevet motor, der ligeledes gør modellen populær hos brugeren med blandet kørselsmønster, hvor en kombination af bykørsel og længere ture er nødvendig. Automatisk klimaanlæg med 2 zoner, parkeringspakke med bakkamera, 10.25” mediadisplay og nøglefri betjening som standard er blandt årsagerne til, at C-klassen også på denne liste har vundet sig en flot plads. For dem, der mærker glæden ved en tæt forbindelse til vejen og følelsen af at kunne vende på en femmer, anbefaler vi tilvalg af den justérbare DYNAMIC BODY CONTROL undervogn. Her kan du afstemme personligt, fra følelsen af komfortabel flyder, til fast og sportslig køreoplevelse.

Som ved alle andre plug-in-hybrid modeller, anbefaler vi at der bestilles en ladeboks i forbindelse med bestilling af ladeabonnement.

Du kan regne på en af de populære Mercedes C-klasse modeller her.