Vil du vide mere om Greenlease?

Udgivet: 19. marts 2021

Som et af Skandinaviens største leasingselskaber har vi et ansvar for at fremme omstillingen til mere miljøvenlige biler

- Kenneth Sloth, CEO hos Autolease

I vores Greenlease univers, gør vi det nemt og enkelt for din virksomhed og medarbejdere at tage de mest miljøvenlige valg – vi gør det enkelt at vælge, køre og administrere grønt, og vi kan mærke på antallet af bestilte, ladebare biler, at behovet og motivationen for at vælge en grønnere vej, bestemt er til stede. Vi har samlet et overblik over de mange forskellige faktorer, der er værd at overveje, inden man som virksomhed kaster sig ud i elbils-junglen.

Hele 31 % af personbiler bestilt igennem Autolease i år udgør biler, der enten er drevet fuldt eller delvist på el. Hvis vi sammenligner med bestillinger i 2019, lå dette tal på 3,1 % Det ser vi som en ret betydelig stigning, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for at støtte og vejlede både biladministratorer og brugere på en enkel og overskuelig måde.

Det kan være svært at sætte målfaste rammer for, hvornår og hvorfor man skal vælge den ene type bil frem for den anden. Faktorer som kørselsmønster, kilometerforbrug, kørestil og praktiske foranstaltninger, som adgang til opladning, kan variere meget for hver enkelt bruger. Men vi har alligevel forsøgt.

Besøg vores Greenlease univers, og bliv inspireret her.

Vi går hellere end gerne i dybden omkring de forskellige muligheder, så kontakt os på kam@autolease.dk, så finder vi en tid til et møde.