Du finder din dæklokation under Min Bil i vores app, når du er logget ind.
Vi samarbejder med Euromaster til opbevaring, udskiftning og bestilling af sommer- og vinterdæk.

Første gang bilen skal have skiftet hjul, vil du modtage en mail fra Euromaster, som beder dig vælge dit foretrukne dækcenter.
Hvis du ikke har valgt dækcenter, kan du kontakte Euromaster ved at klikke her.

Her finder du de øvrige vilkår:

Sommer- og vinterdæk

Har du en dækaftale hos Autolease, kan du få udskiftet dine dæk med et dæk af samme type og størrelse. Du skal skifte dæk, når dækmønsteret er slidt ned til lovens minimumskrav (1,6 mm). Du kan tidligst bestille dækskift, når dækkene er slidt ned til lovens minimumskrav. Har du også tilknyttet en vinterdækaftale, har du naturligvis samme muligheder som ved sommerdækaftalen.
Vi benytter udelukkende standardstørrelser. Vores vinterhjul har en hastigheds kode H, som er godkendt til 210 km/t.

Igennem Euromaster, sørger vi for det praktiske med opbevaring af dækkene på et dækhotel og omskiftning mellem sommer- og vinterhjul.
Udskiftning og indkøb af dæk skal altid foregå på et af de dækværksteder, som Autolease benytter. Disse er Euromaster, NDI / Super Dæk.

Hvis du har en sommer- og vinterdækaftale, tilbyder vi dækhotel inkl. af- og påmontering uden beregning.
Reparation af et punkteret dæk er med i dækaftalen.

Hjulskifte på arbejdspladsen
I samarbejde med Euromaster har vi det vi kalder dækbussen. Her kommer vi ud og skifter dine hjul på den valgte adresse, så du sparer både ventetid og unødig tid på transport. Det eneste krav er, at der skal være minimum 8 biler, der skifter samtidig.

Din biladministrator får tilsendt et tilmeldingsskema til hver enkelt bruger. Herefter kan I vælge en dato for dækskifte. Det skal se minimum 3 uger før dækskiftet. Tilmeldingen er først gyldig, når bekræftelse er modtaget fra dækbussen. To uger før skiftet modtager biladministrator et antal kuverter til hver af de tilmeldte biler. De skal bruges til nøgler.
Kuverterne er fortrykt med spørgsmål omkring bilen, så vi kan finde den – men også for at sikre, at du får dine nøgler retur. Nøglerne skal anbringes i kuverten og afleveres i virksomhedens reception om morgenen den dag, dækkene skal skiftes.

VIGTIGT!

Bolte, låsebolte og låsebolteværktøj (gerne hele posen eller kassen) skal anbringes på det forreste passagersæde. Bilen skal selvfølgelig også parkeres på det aftalte sted til den aftalte tid.

Hjulskifte på arbejdspladsen skal koordineres med biladministrator.

Snekæder

Hos Euromaster kan du både leje og købe snekæder. Ring til Euromaster på 8728 2828 og hør, hvilke afdelinger der har snekæder liggende på lager. Dette er ikke en del af dækaftalen.